AMB AFECTE I VOCACIÓ
... per al benestar del resident

La Residència i Centre de Dia EL MEU AVI, vinculat a la Generalitat de Catalunya, neix l'any 2010 amb el ferm propòsit d'oferir qualitat en els serveis i en l'eficàcia humana dels professionals que ho presten.

Residència i centre de día els dóna la mà Tota la nostra organització s'orienta a facilitar un entorn de benestar que ofereix als nostres majors afectivitat, independència i intimitat i, tot això, amb la seguretat de tenir a la seva disposició un equip professional i humà el treball del qual està orientat a la cura integral del resident.

La nostra filosofia es basa en una cuidada i meticulosa atenció personalitzada, perquè cada resident segueixi sent protagonista de la seva pròpia vida. Considerem que el més important de la nostra Residència són les persones que formen part d'ella.

La Residència compta amb 28 places per a persones vàlides i assistides i el Centre de Dia disposa de 5 places. Estem situats a la zona residencial de Cerdanyola del Vallès, excel·lentment comunicada des de tots els punts de la perifèria de Barcelona.

Per tot això i molt més, la Residència i Centre de Dia EL MEU AVI els dóna la mà.